top of page
palle-knudsen-oeZvbQKdA7Y-unsplash.jpg
JOAN SKJOLD Akupunktur & Kinesiologi

Behandleren 

Kvinden og fagligheden bag klinikken

Med en sundhedsfaglig baggrund som ergoterapeut (statsautoriseret i 1999) og med løbende uddannelser indenfor akupunktur siden 2015, driver jeg klinikken "Joan Skjold - Akupunktur & Kinesiologi". Grundlaget for al behandling er, at skabe balance i krop og sind ved hjælp af dialog med kroppen.

 

Som Akupunktør RAB forpligter jeg mig til løbende, at opdatere og videreuddanne mig indenfor akupunktur. Indenfor akupunkturen anvender jeg særligt auriculoterapi (avanceret fransk øreakupunktur), posturologi, WHO´s Scalp Acupuncture og Master Tung Acupuncture, som er de metoder jeg ser størst effekt af i behandlingerne.

I sommeren 2022 gik jeg i fuld sving med endnu en RAB-uddannelse til at supplere behandlingerne med. Uddannelsen der har taget mig med stormende inspiration og forstærkende i dialogen med kroppen er kinesiologi. Og fra 5. januar 2024 har jeg ligeledes opnået RAB-godkendelse i Kinesiologi. Dermed er jeg nu dobbelt RAB´et og jeg oplever dyberegående og længerevarende effekt af behandlingerne, der hvor jeg kombinere med kinesiologi. 

De gamle kinesere erfarede for mere end 5000 år siden, at kroppen bærer på energibaner (meridianer) som kan stimuleres for at lindre kroppens og sindets ubalancer. Årtusinders gammel viden om naturlig behandling med akupunktur kan i dag bekræftes med forskning og undersøgelser. WHO anbefaler akupunktur som særdeles velegnet til mere end 100 lidelser - bla. ved smerter i muskler og led, smerter i ryg og nakke, ved hovedpine, migræne, allergi, ved hormonelle uregelmæssigheder, menstruations-smerter, fertilitetsproblemer, overgangsalder og ikke mindst ved fysisk og psykisk stress, ved angst, eksamensangst, depression og søvnbesvær. Du kan læse mere om WHO´s anbefaling

Både akupunkturen og kinesiologien tager afsæt i meridianbaner, organuret, energiflowet i kroppen og forbindelsen mellem krop og sind. Samspillet er fantastisk. Med muskeltests finder vi nøjagtig hvor ubalancen ligger ifht. en specifik smerter, relation, følelse, madvare ... ja der er faktisk ikke nogen grænse for hvad vi kan arbejde med under en behandling. Det er kun etikken der sætter grænsen.

 

Behandlingerne er et samarbejde imellem dig, din krop og mig som behandler.. Sammen finder vi din livskraft og balance igen.

Det vil glæde mig at hjælpe dig!

De Bedste Hilsner

 

Joan Skjold

Kinesiolog RAB

Akupunktør RAB

& Ergoterapeut

 

bottom of page