top of page
palle-knudsen-oeZvbQKdA7Y-unsplash.jpg
JOAN SKJOLD Akupunktur & Kinesiologi

Behandleren 

Kvinden og fagligheden bag klinikken

Med en sundhedsfaglig baggrund som ergoterapeut (statsautoriseret i 1999) og med løbende uddannelser indenfor akupunktur siden 2015, driver jeg klinikken "Joan Skjold - Akupunktur & Kinesiologi". Grundlaget for al behandling er, at skabe balance i krop og sind ved hjælp af dialog med kroppen.

 

Som rab. registreret akupunktør forpligter jeg mig til løbende at opdatere og videreuddanne mig indenfor akupunktur. Indenfor akupunkturen anvender jeg særligt auriculoterapi (avanceret fransk øreakupunktur), posturologi, WHO´s Scalp Acupuncture og Master Tung Acupuncture, som er de metoder jeg ser størst effekt af i behandlingerne. I sommeren 2022 er en ny retning koblet på behandlingerne i klinikken. Denne retning er kinesiologien og skaber endnu kraftigere dialog med kroppen.

De gamle kinesere erfarede for mere end 5000 år siden, at kroppen bærer på energibaner (meridianer) som kan stimuleres for at lindre kroppens og sindets ubalancer. Årtusinders gammel viden om naturlig behandling med akupunktur kan i dag bekræftes med forskning og undersøgelser. WHO anbefaler akupunktur som særdeles velegnet til mere end 100 lidelser - bla. ved smerter i muskler og led, smerter i ryg og nakke, ved hovedpine, migræne, allergi, ved hormonelle uregelmæssigheder, menstruations-smerter, fertilitetsproblemer, overgangsalder og ikke mindst ved fysisk og psykisk stress, ved angst, eksamensangst, depression og søvnbesvær. Du kan læse mere om WHO´s anbefaling

Flere andre behandlingsformer læner sig op af den klassiske kinesiske medicin og filosofi. En af de behandlingsformer er kinesiologien, som også tager afsæt i meridianbaner, organuret, energiflowet i kroppen og forbindelsen mellem krop og sind. Samspillet med de øvrige redskaber i min "behandler-værktøjskasse" er fantastisk.

 

For mig handler behandlingerne om dig og samarbejdet med din krop. Vi finder sammen ud af hvad din krop fortæller dig, hvad dine ubalancer bunder i og hvordan du genfinder balancen.

Det vil glæde mig at hjælpe dig!

De Bedste Hilsner

 

Joan Skjold

Rab. Akupunktør & Ergoterapeut

 

bottom of page